Καλησπέρα με μία πολύ εύκολη, γρήγορη και με λίγες θερμίδες συνταγή! Αξίζει πραγματικά να την δοκιμάσετε....
Υλικά:
- 2 καρότα
- ½ φλ. νερό ηλιέλαιο
- 1 φλ. τσαγιού νερό
- 4 ποτήρια νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ κ. γλ. Baking powder
- 1 κ. γλ. Αλάτι
- 1 κ. σ. ξύδι
Εκτέλεση:
Ξύνουμε στο τρίφτη τα καρότα. Σε ένα μπολ βάζουμε τριμμένα καρότα με το ξύδι, το λάδι, το αλάτι, το
baking και ανακατεύουμε. Βάζουμε λίγο αλεύρι και το νερό
και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και ζυμώνουμε. Αφήνουμε την ζύμη να
ξεκουραστεί για 20 λεπτά περίπου. Παίρνουμε μια κουταλιά ζύμη και την πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε. Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου